Contact

MeerHuishoudbeurs is een initiatief van Huishoudbeurs. MeerHuishoudbeurs wordt beheerd door Loyaltydeals.

Loyaltydeals biedt klanten extra voordeel

Loyaltydeals biedt jou als trouwe klant van een bedrijf of organisatie de mogelijkheid te profiteren van exclusieve aanbiedingen voor onder meer evenementen, pretparken, dagjes uit, overnachtingen, wellness, kortingsbonnen en diensten. Via het platform reken je de tickets of vouchers direct af. Of je ontvangt een krtingsbon die je kunt inwisselen op de website van de aanbieder.  

Samenwerking

Loyaltydeals werkt hierbij samen met gespecialiseerde partners en verzorgt de klantenservice en verwerkt de eventuele betaling. Loyaltydeals is een activiteit van Direct Business B.V.

Heb je een vraag of klacht over je bestelling? Dat lossen we graag voor je op! Mail ons op klantenservice@loyaltydeals.nl.

Veelgestelde vragen

Voor wie is de MeerHuishoudbeurs?

MeerHuishoudbeurs is speciaal voor fans van De Huishoudbeurs. 

 

Hoe werkt het?

Fans van De Huishoudbeurs profiteren het hele jaar door van goede deals, exclusieve voordelen, kortingen & aanbiedingen. Iedere maand spot je op de website van De Huishoudbeurs nieuwe deals. 

Na het bestellen ontvang je een bevestiging van je aankoop per e-mail met meer informatie. E-ticket besteld? Dan sturen we je een mail met een download knop om je e-ticket te downloaden. Op je e-ticket staat de kortingscode en wat je moet doen om deze te verzilveren op de website van de aanbieding.

Geen e-mail ontvangen? Check dan je spamfolder.

 

Krijg ik via MeerHuishoudbeurs altijd de beste deal?

Ja, via MeerHuishoudbeurs vind je alleen unieke deals voor de laagst mogelijke prijs. De kortingen zijn een extraatje voor jou als fan.

Waarom kan ik niet telefonisch bestellen?

Je betaalt de deals na het bestellen direct via iDeal. Daarom is het niet mogelijk om telefonisch te bestellen.

Ik heb een vraag of klacht over mijn bestelling

Heb je een vraag of klacht over je bestelling? Dat lossen we graag voor je op! Mail ons op ticketservice@loyaltydeals.nl.

Mijn vraag staat er niet tussen, hoe neem ik contact met jullie op?

MeerHuishoudbeurs wordt beheerd door Loyaltydeals. Je kan ze bereiken via e-mail op ticketservice@loyaltydeals.nl.

Ik heb mijn e-voucher of kortingscode niet ontvangen

Heb je geen e-mail ontvangen na het bestellen van een deal? Check dan eerst je spamfolder. Nog geen mail gevonden? Neem dan contact met ons op via ticketservice@loyaltydeals.nl

Hoe blijf ik op de hoogte van de laatste deals?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg onze socials. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de laatste deals, exclusieve voordelen, kortingen & aanbiedingen.  Pas je emailvoorkeuren aan via MijnHuishoudbeurs.